Kate l-a întâlnit pe un tătic singur, Billy, în vârstă de 39 de ani, în timpul unei vizite la un centru de ajutor pentru cei care se pregătesc să devină părinți sau care  au devenit recent părinți, Family Action, de care se ocupă o asociație caritabilă patronată de regină.

Bărbatul i-a mărturisit că o crește singur pe fiica lui, Violet, în vârstă de șapte luni, după ce a primit custodia de la mama ei. El a povestit că s-a trezit cu mama fetiței la ușă și i-a zis că e gravidă, dar că ea mai are deja doi copii și nu-și permite să-l mai crească și pe al treilea, fapt pentru care i-a dat-o lui, însă el nu știe cum să crească singur o fetiță.

Citește și: Îl mai știți pe Socrate din „Liceenii”? Cum arată marele actor la 75 de ani. A refăcut o scenă din celebrul film după 31 de ani, iar imaginile au cucerit internetul

Prințul William simțea că nu o să se descurce

Aceste dezvăluiri  au făcut-o pe ducesă să vorbească despre primele clipe din viața ei și ai lui William când au aflat că vor fi pentru prima dată părinți. Ea a dezvăluit că au avut și ei momente dificile și că nu se simțeau pregătiți, în special prințul William. Kate a mărturisit că soțul ei era foarte îngrijorat pentru că simțea că nu știe ce trebuie să facă după ce va deveni tată și cum să se poarte cu copilul, însă apoi s-au descurcat amândoi. Mai mult,  ea a precizat că este important să întrebi și să ceri ajutor în creșterea unui copil,pentru că nu e deloc un lucru simplu.

 

Citește și: