Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este marea absentă de la cele patru petreceri anuale, organizate în grădinile Palatului Buckingham și la Palatul Holyrood, din Edinburgh. Nepotul său, Prințul William, și ravisanta lui soție, ducesa de Cambridge, au reprezentat-o însă cu succes pe Regină. Kate Middleton a fost impecabilă, ca de fiecare dată, la petrecerile în grădină din zilele de 11, 18 și 25 mai, următoarea fiind programată pentru 29 iunie.

Kate Middleton, lecție de stil și pe ploaie

La petrecerea de miercuri, din grădina Palatului Buckingham, ducesa de Cambridge a avut un dușman de temut pentru orice lady, mai exact, o ploaie torențială. Nimic nu o poate însă „șifona” pe această femeie, pentru care parcă au fost inventate cuvintele „stil” și „eleganță”. În ciuda ploii torențiale, soția Prințului William a fost impecabilă în rochia verde-mentă, cu un croi perfect, cu nasturi mici, îmbrăcați în material, și cu manșete late. Pantofii cu toc au fost în aceeași nuanță, iar pălăria a completat perfect apariția regală. Prințul William a arătat și el ca un adevărat lord.

Royal Garden Party at Buckingham PalaceSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Regina Elisabeta a II-a, marea absentă de la petrecerile în grădină

A patra petrecere în grădină, în onoarea asociaţiei caritabile „The Not Forgotten”, va fi dată la Buckingham joi, 2 iunie, iar de organizare se va ocupa prinţesa Anne, fiica suveranei Marii Britanii.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, care a împlinit 96 de ani pe 21 aprilie, organizează în fiecare an trei petreceri în grădina de la Buckingham şi una la Holyroodhouse, la începutul verii. Ea a lipsit de la toate cele trei și va absenta și la evenimentul din 2 iunie, scrie „The Sun„.

Regina şi-a redus considerabil agenda după ce a fost spitalizată în luna octombrie. Ea s-a retras de la începutul pandemiei la Castelul Windsor şi a recunoscut recent că are probleme de mobilitate. La aceasta s-a adăugat o contaminare cu Covid-19 în februarie, la finalul căreia a recunoscut că s-a simţit „epuizată”. Jubileul de Platină al Reginei Elizabeth a II-a, care îi va marca cei 70 de ani de domnie, va fi sărbătorit între 2 şi 5 iunie.

Citește și: O nouă apariție publică, o nouă năzbâtie. Prințesa Charlotte a reușit din nou să provoace zâmbete. Ce a făcut fiica prințului William și a lui Kate Middleton, după slujba de Paște

Citește și: Meghan Markle a renunțat la orice etichetă și și-a expus picioarele tonifiate în pantaloni scurți

Vezi şi Palatul Buckingham – curiozități și obiective de vizitat!