Ducesa de Cambridge a fost foarte afectată de vestea pe care a primit-o. Bărbatul care a pregătit-o pentru cea mai importantă zi din viața ei, pentru nunta ei cu prințul William, în aprilie 2011, s-a stins din viață la doar 48 de ani. Anthony Gordon Lennox, fost producător BBC, a murit după o luptă scurtă cu boala.

El a pregătit-o pe Kate să-și recite jurămintele de nuntă în fața a 1.900 de invitați și a milioane de telespectatori, învățând-o cum să-și controleze vocea și tehnici de respirație, pentru a vorbi tare și cu încredere. Mai mult, Anthony a fost cel care l-a pregătit și pe fratele lui Kate, James Middleton, să recite pasajele din biblie la nuntă.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Îndrăgita actriță Carmen Tănase, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Schimbare de look radicală

Kate Middleton l-a admirat foarte mult pe Anthony

Cei doi s-au descurcat exemplar, în ciuda faptului că James este dislexic. Anthony a devenit un prieten foarte apropiat familiei lui Middleton, dovedind că poate fi un om demn de încredere. El a câștigat admirația lui Kate pentru răbdarea cu care a pregătit-o, dar și cu loialitatea sa, întrucât acesta niciodată nu a dezvăluit în presă detalii din viața soției prințului William. „Anthony Gordon Lennox a murit după o scurtă boală. Un prieten minunat, loial și înțelept. Incredibil de trist și nedrept „, a anunțat și editorul editor George Osborne, de la publicația London Evening Standard.

Kate Middleton este însărcinată cu cel de-al treilea copil al ei și al prințului WIlliam. Potrivit presei britanice, ei vor avea tot o fetiță, care se va numi Alice. Ducesa și ducele de Cambridge au stabilit deja cine vor fi nașii micuței. 

Citește și: