Ducesa a fost însoțită luni de prințul William și Harry,  la un eveniment caritabil pentru copii organizat la gara Paddington. Ei au fost întâmpinați de îndrăgitul ursuleț Paddington, unul din cele mai simpatice personaje animate din Marea Britanie. Spre deliciul tuturor,  ursulețul a invitat-o pe Kate la dans, iar aceasta a acceptat bucuroasă, imaginile devenind virale pe rețele de socializare, ducesa fiind toată un zâmbet.

Aceasta a fost a doua apariție publică a ducesei de când a anunțat oficial că este însărcinată cu cel de-al treilea copil al ei și al lui William.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

 

Citește și: David Beckham și Victoria au probleme în mariaj. Fostul fotbalist, surprins cu o altă femeie

Kate Middleton nu-și poate însoți soțul în vizita din Finlanda

Mai mult, palatul Kesington a anunțat astăzi că prințul William și Kate vor pleca într-o vizită oficială în Scandinavia. Ei trebuiau să meargă luna viitoare, însă palatul a anunțat că vizitele au fost amânate din cauza problemelor pe care le are ducesa cu sarcina. Ei  vor merge în Norvegia și Suedia  abia la începutul anului 2018, la cererea Ministerul afacerilor externe britanic Foreign and Commonwealth Office. Nu se știe încă dacă cei doi vor fi însoțiți și de prințul George și prințesa Charlotte.

 

De asemenea, ducele de Cambridge va merge pe 29 noiembrie și 20 noiembrie, în Finlanda.  Soția nu îl va însoți deocamdată pentru că încă nu a scăpat de grețurile matinale severe. În plus, Kate MIddleton și WIlliam au anunțat că cel de-al treilea copil se va naște în aprilie. „Ducele și ducesa de Cambridge sunt încântați să confirme că cel de-al treilea copil se va naște în aprilie 2018”, au declarat reprezentații Palatului.

Citește și: