Kate Middleton a iscat speculații că ar fi însărcinată cu al patrulea copil, după ce în ultima vreme nu a mai fost deloc văzută în public.

Soția prințului William nu a mai fost văzută în public de două luni. Ea a mai lipsit așa mult de la evenimentele oficiale doar în perioada în care era însărcinată, ea suferind de grețuri matinale severe. Expertul regal Russell Myers a răspuns acestor teorii. Întrebat dacă ducesa de Cambridge va fi văzută curând cu burtică de gravidă, el a precizat că orice e posibil.

The Duchess of Cambridge arrives at the grounds ahead of day thirteen of Wimbledon at The All England Lawn Tennis and Croquet Club, Wimbledon. Picture date: Sunday July 11, 2021.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Ei bine, nu știu, cine știe ce se întâmplă în familia regală, zilele acestea. Orice este posibil după ultimul an pe care l-am avut”, a spus Russell, potrivit Daily Express, dar a precizat că ar putea fi și alte motive pentru care Kate să dispară pentru o perioadă din lumina reflectoarelor.

Comentatorul regal este de părere că poate ducii de Cambridge au decis doar să se odihnească pentru o perioadă înainte ca George și Charlotte să înceapă școala.

„Probabil nu-i nimic. Soții Cambridge pleacă adesea ca să aibă puțin timp liber pentru ei. Există un acord între membrii familiei regale și presă ca atunci când sunt în vacanță cu copii să nu fie urmăriți la fiecare pas. Fotografii îi lasă în pace pe perioada vacanțelor, pe care le au de obicei la Norfolk. Ei au încercat să se relaxeze, au fost să o vadă și pe bunică în Scoția. Cred că se vor întoarce chiar zilele următoare la muncă”, a spus Myers pentru Today Australia.

Kate Middleton a fost văzută ultima dată în public, la începutul lunii iulie, la turneul de tenis de la Wimbledon, iar ducesa părea foarte obosită. Pe perioada celorlalte saricini, Kate a suferit de Hiperemesis Gravidarum (HG), afecţiunea care se manifestă prin stări grave de rău şi greţuri matinale în timpul sarcinii. O femeie afectată de HG poate vomita chiar şi de 50 de ori pe zi, viitoare mămică fiind extenuată.

Mai mult, surse apropiate familiei regale au dezvăluit de-a lungul anilor că ducesa vrea să ducă tradiția reginei mai departe și să facă și ea tot patru copii ca și Elisabeta a II-a.

Citește și:

Jennifer Love Hewitt a devenit mămică a treia oară la 42 de ani. Nici ea nu se mai aștepta

Oana Roman a anunțat ziua cea mare. Când se cunună din nou cu Marius Elisei