După ce la primele trei sarcini a suferit de grețuri matinale severe,  hyperemesis gravidarum,  toată lumea credea că ducesa de Cambridge se va opri aici și nu va deveni mamă din nou. Însă, cum William și Kate au mărturisit mereu că își doresc patru copii, se pare că aceștia s-au pus serios pe treabă și al patrulea este deja pe drum.

Fanii sunt tot mai convinși de acest lucru, toți remarcând că burtica lui Catherine a început să se rotunjească. În plus, de fiecare dată când a rămas însărcinată Kate și-a făcut schimbare de look și și-a mai scurtat un pic părul așa cum s-a întâmplat și acum, înaintea turneului din Pakistan.

Kate Middleton, însărcinată cu gemeni? Isterie la casele de pariuri din Marea BritanieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Pariorii sunt convinși că ducesa de Cambridge este însărcinată cu gemeni

„Mă întreb dacă Kate este din nou însărcinată”, „Soția mea mi-a zis ieri că ei i se pare că Kate Middleton este însărcinată.  Astăzi, ziarele anunță că ar putea fi însărcinată pentru că un medic îi însoțește pe ducii de Cambridge în turneu.  Soția mea are un simț de observație foarte bine dezvoltat, nu se înșală niciodată”, „ E însărcintă sau nu? Aș fi încântată să fie.. Îi țin pumnii să aibă gemeni de data aceasta”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Mai mult, în agențiile de pariuri deja se pariază că ducesa de Cambridge va naște din nou anul viitor, iar mulți deja sunt convinși că aceasta va avea gemeni, cota fiind destul de ridicată de 4/1.

„Pariorii sunt convinși că frumoasa Kate va naște anul viitor, și sunt foarte siguri că vor veni primii gemeni în familia regală”, a explicat Alex Apati de la Ladbrokes, compania britanică de pariuri și jocuri de noroc

Pe lângă faptul că William și Kate au luat cu ei în turneu un medic, lucru pe care nu l-au mai făcut până acum, Kate Middleton este văzută tot mai des în timp ce-și mângăie burtica așa cum făcea în timpul primelor trei sarcini.

Șansa de a avea gemeni este de aproximativ 1 la 250 de nașteri, ceea ce nu face ca aceasta să fie o situație deosebit de rară. Dar gemenii nu au apărut în familia regală britanică de aproape 600 de ani, iar dacă este adevărat că ducesa de Cambridge este însărcinată cu gemeni ea va rămâne în istoria familiei regale britanice. Cu toate acestea, nu e prima dată când se zvonește că Kate Middleton ar putea fi însărcinată cu gemeni.

Nu e prima dată anul acesta când se zvonește că ducesa este însărcinată. De luna trecută au început să apară zvonuri cum că Kate Middleton e însărcinată a patra oară.

Citește și: