Prințul William și Kate Middleton (37 de ani) au venit la palatul Buckingham cu o limuzină și au devenit imediat vedetele serii. Ducesa a strălucit într-o rochie de catifea navy, lungă, semnată de designerul ei preferat Alexander McQueen, pe care a accesorizat-o cu o pereche de cercei cu diamante și un colier asemănător, ce-i aparține regine.

Kate Middleton, încă o apariție demnă de o adevărată prințesă. Ce omagiu i-a adus din nou prințesei DianaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Însă, toată lumea a remarcat imediat că ducesa de Cambridge a ales la acest eveniment să-i aducă un nou omagiu prințesei Diana și i-a purtat tiara, Cambridge Lover’s Knot Tiara, pe care regreatata Lady Di a primit cadou de nuntă, iar Kate ține foarte mult la această bijuterie.

Kate a purtat în piept și Ordinul Familiei regale, pe care l-a primit de la regină, anul trecut, pentru serviciile pe care le-a adus suveranei.

Ducele de Cambridge nu s-a lăsat nici el mai jos și a purtat un tuxedo negru, fiind extrem de elegant.

Regina Elisabeta a II-a organizează în fiecare an, în decembrie, la reședința ei din Londra, recepția Diplomatic Corps. Palatul Buckingham își deschide porțile pentru 1.000 de oaspeți, printre care ambasadori, înalți comisari, reprezentanți ai guvernelor și membrii familiei regale.

 

Citește și: