Sondajul realizat de Fashion Retail Academy arată că atunci când vine vorba despre vestimentație Kate Middleton este regină la eleganță și a modei. Britanicii o consideră cel mai elegant membru al familiei regale britanice. Ducesa de Cambridge a primt 47.8 % din voturi, în  timp ce Meghan Markle doar 20, 1%, potrivit express.co.uk.

 

Kate Middleton, cel mai elegant membru al familiei regale

„Poate că Meghan a ocupat mai multe coloane de ziar recent, dar Kate a fost cea care și-a câștigat notorietatea de lider în modă de mult timp”, a spus Lee Lucas, directorul Fashion Retail Academy.

„Acceptând lumea fashion și adesea îndrăznețul stil al Prințesei Diana, Kate a învățat cum să echilibreze trendurile cu tradiția”, a mai adăugat acesta.

Studiul mai arată că Prințul Harry este preferat de britanici, în detrimentul Prințului William, la capitolul stil vestimentar.

Anul trecut, pe primul loc în topul celor mai elegante persoane din familia regală se afla Meghan Markle, însă se pare că ieșirea din familia regală a tras-o în jos și aceasta a ieșit din grațiile britanicilor. Se pare că aceștia nu vor să mai audă de ea, după ce a reușit să dezbine familia regală.

Cu toate acestea, ținutele purtate de Kate și Meghan la aparițiile oficiale s-au vândut de fiecare dată în timp record, stilurile vestimentare ale celor două fiind copiate de femei din întreaga lume.

Urmărește filmulețul video cu cele mai frumoase ținute ale ducesei de Cambridge.

CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Citește și: