Casa Regală Britanică a dat publicității trei fotografii spectaculoase cu Kate Middleton pentru a marca aniversarea ei, iar ducesa de Cambridge a reușit să atragă admirația tuturor cu frumusețea și eleganța ei.

Pentru ședința foto aniversară, soția prințului William a ales rochii semnate de casa de modă Alexander McQueen, una dintre preferatele ei. Cele trei portrete au fost realizate în noiembrie, la Kew Gardens, și de fotograful Paolo Roversi, care a declarat că a fost “mișcat de primirea călduroasă”.

Potrivit The Sun, Paolo Roversi a mai spus că a fost fermecat de ochii strălucitori ai ducesei, care reflectau frumusețea sufletului ei.

katedsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Două dintre imagini sunt alb-negru. Mai multe fotografii vechi ale reginei Elisabeta și Victoria au fost sursă de inspirație pentru Roversi. Poza care o arată din profil este similară cu unul dintre portretele reginei din anii 1950, realizat de Cecil Beaton.

Singura fotografie color a fost aleasă pentru a arăta „tinerețea și încrederea lui Kate”. Kate Middleton nu a uitat nici de această dată de prințesa Diana și i-a adus un omagiu. Soția prințului lui William a purtat cercei cu perlă, din colecția regretatei prințese.

Cele trei portrete vor fi în colecția permanentă de la National Portrait Gallery, de anul viitor.

Imaginea a fost postată și pe contul oficial de Instagram al ducilor de Cambridge, unde a adunat peste 1,5 milioane de like-uri și mii de comentarii.

“Wow, wow.. Viitoarea regină e uimitoare!”, “Un singur cuvânt: REGINA!”, “Regina! Superbă! Exact la asta visam!”, “Asta m-a făcut să plâng. Ducesa este uluitoare”, “Definiția eleganței”, “E angelică!”, sunt câteva dintre mesajele postate de fanii lui Kate.

Foto: Profimedia