Prințul William și Kate Middleton au plecat, duminică, într-un turneu cu trenul regal pentru a le mulțumi persoanelor care au luptat în prima linie în timpul pandemiei.

Ducii de Cambridge au împrumut trenul regal al reginei și au plecat într-un turneu festiv prin mai multe orașe din țară. Însă înainte să urce în tren, ccei doi au lăsat câte un mesaj pentru muncitorii din transport, pe o tablă albă din stația de tren Euston.

Însă, spre stupoarea tuturor, ducesa a avut o mică greșeală în textul cu mesajul ei, iar aceasta a fost taxată dur de presă, spunând că o astfel de greșeală nu este permisă unui membru al familiei regale.

Mai exact, Kate, probabil pentru că se grăbea, a omis litera „n” din cuvântul „country” (n.r țară), mesajul ei fiind acesta: „Thank you to all transport workers everywhere for keeping the coutry [sic] moving throughout this difficult year. Wishing you all a very Merry Christmas! Catherine, William.”(n.r. – Mulțumim tuturor muncitorilor din transportul de pretutindeni pentru că au menținut țara în mișcare în mișcare în tot acest an dificil. Vă urez tuturor un Crăciun fericit! Catherine, William !”).

Deși clar a fost o greșeală făcută din neatenție, au fost voci care au criticat-o aspru pe ducesă. Ducesa a fost salvată însă de un gest neașteptat al prințului William(38 de ani), care a dezvăluit imediat un detaliu neștiut despre el. acesta s-a îndreptat imediat și el spre tabla de scris, ca să se semneze mesajul lui Kate. Dar el a scris cu mâna stângă, dezvăluind astfel că e stângaci, spre uimirea tuturor.

Prince William and Catherine Dutchess of Cambridge arrive on the Royal Train, Manchester, UK – 07 Dec 2020SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

William și Kate au stat de vorba și cu angajații gării, care le-au împărtășit experiența lor de muncă din timpul pandemiei de coronavirus. „Sunt momente ca acestea în care oamenii chiar apreciază ce faci zi de zi. Dintr-o dată toți știm ce faci și că faci o treabă minunată”, i-a transmis Prințul William lui Alero Abbey, managerului Tfl Green Park și Euston.

Călătoria a fost organizată astfel încât cuplul să poată mulțumi lucrătorilor din prima linie, voluntarilor, profesorilor, școlarilor și tinerilor și să descopere experiențele și sacrificiile acestora, dar și toate eforturile pe care le-au făcut și care au contribuit la îmbunătățirea vieții altor oameni.

„Altețele lor regale vor să transmită mesaje de mulțumire și de recunoștința oamenilor pentru toate eforturile lor de a menține populația în siguranță și de a menține țara în mișcare”, a declarat o sursă potrivit Daily Mail.

Foto: profimedia

Citește și:

Jennifer Lopez, imagine emoționantă alături de mama ei. Are 75 de ani, dar nu arată: ”Parcă ați fi gemene!”

Top 5 cele mai bogate vedete din România. Un clasament plin de surprize!