Are 37 de ani și trei copii, dar arată ca o adolescentă. Aceasta a fost concluzia fanilor lui Kate Middleton, după ce au văzut imaginile cu ea în pantaloni scurti de la competiția caritabilă cu bărci de la Regata Cupelor Regelui.

Kate Middleton a  fost fotografiată pentru prima dată în 8 ani, în pantaloni scurtiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Kate Middleton nu are pic de celulită

 

Ducesa de Cambdrige a renunțat la ținutele sobre și elegante și a îmbrăcat echipamentul sportiv pentru a se întrece cu soțul ei, la evenimentul caritabil, ce a avut loc zilele trecute.

Aceasta a fost prima dată în cei opt ani de când a intrat în familia regală,  când Kate a fost fotografiată în pantaloni scurți, iar toată lumea a fost impresionată de felul în care arată soția prințului William, aceasta având picioarele perfect tonifiate și bine lucrate, fără pic de celulită.

Foarte rar se întâmplă ca o femeie din familia regală să apară în public îmbrăcată astfel, cu atât mai mult cu cât Kate va deveni într-o zi regină.  Ducesa de Cambridge respectă foarte strict protocolul familiei regale și puțini știu că în spatele aparițiilor ei impecabile se află ore multe de muncă, ea fiind îndrumată în alegerea hainelor chiar de stilista reginei.

Foto: ©Alpha Press/Hepta, Northfoto

 

Citește și: