Potrivit jurnaliștilor americani, Kate Middleton a fost externată a doua zi, iar ceei doi copii ai ei, prințul George și prințesa Charlotte, au rămas în grija bunicii lor, Carole Middleton, mama lui Kate.  Fanii s-au întrebat imediat  dacă Kate suferă din nou de grețuri matinale severe. Ea a fost diagnosticată în 2012, cu hiperemeza de sarcina,  sarcină toxică.

Kate Middleton, cu burtică de gravidă

 

Motivul trist și dureros pentru care Kate Middleton și prințul William au decis să mai facă un copilSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Citește și: Astăzi este ziua de naștere a Andrei. Artista împlinește 31 de ani și își sărbătorește ziua la Budapesta. Mesajul emoționant făcut de Cătălin Măruță

Kate Middleton a declarat luna trecută că trebuie să facă mai mulți copii

Ea a fost nevoită atunci să facă mai multe drumuri la spital, ceea ce a forțat familia regală să confirmă faptul că ea și prințul William așteaptă primul lor copil. Același lucru s-a întâmplat și în 2014, când Kate a rămas însărcinată a doua oară și a fost forțată să-și anuleze îndatoririle regale. Pe de altă parte, ducesa de Cambridge a declarat în nenumărate rânduri că își dorește foarte mult un al treilea copil. De altfel, luna trecută, în timpul turneului european, ea i-a spus lui William în fața tuturor că trebuie să facă mai mulți, după ce au primit mai multe daruri pentru nou-născuți, în Polonia.

Pentru Kate faptul că devină mamă înseamnă că se poate concentra pe ceea ce contează cel mai mult pentru ea,  familia ei. Ea a spus clar de mai multe ori că preferă să stea acasă să aibă grijă de copiii ei decât să fie nevoită să îndeplinescă obligațiile și îndatoririle regale ca un membru al casei regale britanice.

Citește și: Cel mai nou cuplu din showbiz. Cine este blonda superbă care i-a cucerit inima lui Smiley. Ce frumoși sunt

 Palatul Buckingham nu a comentat  știrea

Din 2014 până acum au tot apărut zvonuri că prințul William și Kate Middleton se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară, însă de fiecare dată acestea s-au dovedit a fi false. Dacă acest lucru chiar va fi confirmat de ducii de Cambridge, aceasta nu va fi o veste foarte bună pentru regina Elisabeta a II-a care își dorește ca generațiile tinere din familia regală să iasă în față și să facă cât mai multă muncă regală, dar ducesa nu permite acest lucru când vine vorba despre copiii ei. Ea va face câteva apariți publice ocazionale și va profita de faptul că e însărcinată ca să petreacă cât mai mult timp acasă cu copiii ei. Palatul Buckingham nu a comentat până acum știrea.

Citește și: