Despre Kate s-a tot scris în ultimul an că încearcă să rămână iar însărcinată. Deși au tot apărut articole despre ea care anunțau că ar fi din nou însărcinată, acest lucru încă nu s-a întâmplat. Ducesa a vorbit însă pentru prima dată despre cel de-al treilea moștenitor, la petrecera  organizată în Varșovia,  The Queen’s Birthday Garden Party, din Orangery, parcul Lazienki.

George și Charlotte au încălcat iar protocolul regal și au fost văzuți la geamul avionului

kate MIddleton și prințul William, cu cei doi copii ai lor, în VarsoviaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Kate Middleton i-a spus la petrecere soțului ei, atât în fața presei, cât și a invitațiilor de la petrecerea organizată pentru ei, că trebuie să mai facă un copil. Soția prințului William a făcut această afirmația după ce au primit mai multe cadouri pentru copiii lor, iar câteva daruri erau chiar pentru un nou-născut.

Citește și: Pink este o cântăreață celebră, dar și o mamă cu normă întreagă. Ea are singură grijă de copiii ei, dar ultima imagine publicată de artistă a isterizat internetul

Prințul George și William au călătorit în același avion

„I-am dat ducesei câteva cadouri pentru prințul George și prințesa Charlotte și ea a zis că trebuie să facă mai mulți copii și au râs”, a confirmat și  Julia Sielicka-Jastrzebska, fondatoarea companiei Whisbear, care le-a oferit cuplului regal cadourile.

Așa cum au anunțat, Kate și William au încălcat din nou protocolul regal și au călătorit în același avion cu prințul George. Mai mult, de data aceasta și prințesa Charlotte i s-a alăturat la un geam al avionului fratelui ei George să facă cu mâna la oameni, deși nu au voie potrivit regulilor regale.

Potrivit protocolului regal, William nu are voie să călătorească în același avion cu fiul lui George, întrucât amândoi sunt moștenitori direcți ai coroanei britanice, iar astfel în cazul unui accident aviatic linia succesiunii la tron ar fi protejată. Cu toate acestea, William și Kate vor să călătorească ca o familie adevărată și nu în avioane diferite.

Fotografii: Northfoto\EPA

Citește și: