Vestea a fost dată reginei Elisabeta a II-a și celorlalți membri ai familiei regale, ce participau la o întâlnire la un ceai, zilele trecute, de micul prinț George. Potrivit revistei americane „Star”, deși George și Kate chiar se pregăteau să facă anunțul, acesta nu a mai avut răbdare și a vrut să-i spună secretul străbunicii sale. „A fost incredibil de dulce. George s-a apropiat de străbunica lui și i-a zis că are să-i dezvăluie un secret. În acel moment, în cameră s-a făcut liniște, iar el a continuat să spună că „mami are un nou bebeluș în burtică”, a declarat o sursă. Mai mult, regina, încântată, a mers să o îmbrățișeze pe Kate pentru vestea cea mare.

S-au căsătorit în urmă cu șase ani

Zvonuri despre Kate că ar fi din nou însărcinată au apărut  la scurt timp după ce aceasta a devenit mamă pentru a doua oară în mai 2015, însă potrivit revistei Star,  de data aceasta, ducesa de Cambridge chiar este însărcinată.

Mai mult, jurnaliștii americani subliniază că acesta este și motivul pentru care Kate l-a lăsat pe William să meargă singur în vacanța la schi din Elveția. „De fapt, Kate a fost cea care a insistat ca William să meargă într-o ultimă vacanță cu băieții înainte să înceapă să se preocupe de noul bebeluș”, a mai declarat sursa, spunând că acesta a sărbătorit  în Elveția  și faptul că soția lui este iar însărcinată.

Kate Middleton și prințul William s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011,  la Westminster Abbey, în Londra, și au deja doi copii: prințul George ( ani) și prințesa Charlotte(2 ani)