Fanii s-au arătat îngrijorați de noua siluetă a ducesei de Cambridge. În ultima vreme, soția prințului William a tot continuat să slăbească, iar acum a devenit piele și os. Mulți au crezut inițial că ducesa ar fi însărcinată și suferă iar de grețuri matinale severe, dar Kate a lămurit faptul că nu așteaptă cel de-al patrulea copil, așa cum s-a zvonit.

Prince Charles, Camilla, William and Kate visit Stanford HallSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cu toate acestea, ducesa de Cambridge a continuat să piardă din kilograme, iar potrivit presei britanice de vină ar fi stresul și tensiunile din familia regală. După scandalul sexual în care a fost implicat prințul Andrew, divorțul lui Peter Phillips și plecare prințului Harry și a lui Meghan Markle, ducii de Cambridge se confruntă cu mai multe probleme.

Kate și William simt foarte multă presiune acum după ce Meghan și Harry au renunțat la rangul de seniori regali. Cei doi sunt nevoiți să preia și mai multe responsabilități , ceea ce înseamnă că vor fi obligați să participe la și mai multe evenimente decât aveau programate.

Astfel, din această cauză Kate este foarte stresată și a început să slăbească foarte tare în ultima vreme, iar William este și el foarte îngrijorat. Potrivit Radar Online, Kate a început să sară peste mese din cauza programului încărcat, iar William o roagă disperat să mănânce și să rămână sănătoasă pentru copiii lor.

„Muncește foarte mult și a început să sară din ce în ce mai des peste mese. Oricât de mult încearcă so oo protejeze, William încearcă să îi spună cu frumosul că e timpul să renunțe la acest obicei prost (n.r. -să nu mânânce)  pe care l-a dobândit în ultima vreme”, a declarat o sursă pentru Radar Online.

Mulți fani ai familiei regale au început să întrebe pe rețelele de socializare dacă Kate este cumva bolnavă.

Citește și: