E vorba despre Kate Middleton. Aceasta a fost desemnată de compania eBay ca fiind cea mai influentă figură regală din modă. Ducesa de Cambridge a influenţat cel mai mult alegerile vestimentare ale clienţilor acestei platforme online, se arată în raportul anual al companiei.

Mai ales femeile însărcinate s-au lăsat inspirate de ea, ceea ce e logic, din moment ce Kate însăți era gravidă cu cel de-al treilea copil, Louis. Femeile au căutat mai ales paltoane pentru gravide asemeni celor purtate de soția prințului William.

Apoi, căutate au fost și ținutele realizate de designerul Jenny Packham, după ce ducesa a apărut într-o rochie roșie creată de el, atunci când l-a prezentat publicului pe micul prinț.

Surpriza de pe locul 3

Pe locul doi în clasament este, evident, Meghan Markle. Femeile au căutat mai ales haine cu guler bărcuță, așa cum poartă soția prințului Harry.

După nuntă, unde a purtat o rochie Givenchy, căutările pentru creațiile acestei case au crescut cu 60% pe eBay.

Și rochia purtată la recepția de după nuntă, creată de Stella McCartney, a dublat căutările pentru acest brand.

Cu alte cuvinte, chiar dacă Meghan Markle a fost cea mai urmărită anul acesta, apărând pe coperta tuturor revistelor, stilul lui Kate este considerat unic, elegant, iar fanele sale i-au rămas loiale.

Pe podium se află și o surpriză, prințesa Charlotte, în vârstă de 3 ani. Coronița de flori pe care a purtat-o la nunta lui Meghan, unde a fost domnișoară de onoare, a generat o creștere de 60% a căutărilor pentru produse similare.

În top urmează prințul George, în vârstă de 5 ani, și regina Elisabeta.

Foto: Hepta

Vezi și Meghan Markle a avut o cădere nervoasă înainte să îmbrace rochia de mireasă. Doar Kate Middleton a reușit să o calmeze

Citește și: