Din primele informații se pare că nașterea va fi una naturală, așa cum se crede că s-a întâmplat și în cazulor primilor doi copii, arată The Guardian.

La același spital s-au născut și prinții William și Harry, cu ani în urmă.

 Deja în fața Spitalului St. Mary din Londra, unde Kate se află în aripa Lindo, s-au adunat fanii, arată Daily Mail. Din nou, așa cum s-a întâmplat la nașterea lui George și Charlotte, au fost instalate corturi și a fost înalțat steagul Marii Britanii.

Pe unul dintre mesajele arborate de cei veniți să o susțină moral pe prințesă se poate citi: ”Kate, te rugăm, nu ne face să așteptăm!”. Acesta este sentimentul general în regat, toată lumea așteptând cu sufletul la gură deznodământul.

Pe alte pancarte deja se poate citi: ”Felicitări!”.

Palatul Kensington a confirmat

Așa cum era de așteptat, ducii de Cambridge au intrat în maternitate pe ușa din dos, pentru a nu stârni o agitație și mai mare. Presa însă a aflat imediat. De altfel, la ora 8.20, ora locală, Palatul kensington a confirmat că Kate și soțul ei au ajuns la spital, ducesa fiind în primele stadii ale travaliului.

Cei mai mulți se așteptau ca ducesa de Cambridge, în vârstă de 36 de ani, să nască azi, aceasta fiind una dintre datele vehiculate. O alta era în 29 aprilie, când ducii de Cambridge aniversează 7 ani de căsnicie. Palatul Kensington nu a confirmat decât că Kate va naște în luna aprilie.

O echipă întreagă de experți

Kate, deja o mamă cu experiență, ea avându-l pe George, de 4 ani, și pe Charlotte, de 2 ani, va beneficia de o echipă de 20 de experți medicali și de o întreagă suită de asistente. Guy Thorpe-Beeston, consultant obstetrician, și Alan Farthing, consultant ginecolog, vor fi din nou alături de ducesă, care, iată, a ales să nu nască acasă, așa cum se vehiculase la un moment dat.

Casele de pariuri dau ca sigur faptul că Kate va naște o fetiță, numele câștigător fiind Mary. Indiferent cum se va numi și ce sex va avea copilul, acesta va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tron, împingându-l pe Harry o poziție mai încolo, pe locul șase.

Iată ce Tradiții regale trebuie respectate cu sfințenie după nașterea bebelușului regal.

După naștere, Kate mIddleton va lipsi de la evenimentele oficiale, însă se așteaptă să participe la nunta prințuilui Harry cu americanca Meghan Markle, din 19 mai.

Vezi și Bucurie mare în familia Middleton! Kate stă să nască, iar Pippa e însărcinată cu primul copil

Citește și: