În timp ce Prințul George (9 ani) și Prințesa Charlotte (7 ani) s-au alăturat membrilor familiei regale la funeraliile de stat ale reginei Angliei, ceremonie care a avut loc luni, 19 septembrie, la Westminster Abbey, fratele lor mai mic, prințul Louis (4 ani), a rămas acasă. Pe lângă faptul că mezinul nu a participat din cauza vârstei lui fragede, Kate a dezvăluit cu doar câteva zile înainte de slujbă că Louis a avut probleme în a înțelege semnificația morții străbunicii sale.

Platinum Jubilee Pageant, London, UK – 05 Jun 2022SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Kate Middleton, dezvăluiri emoționante despre Prințul Louis

Potrivit eonline.com, prințesa de Wales a dezvăluit că Louis a fost curios să afle cum va afecta moartea reginei călătoriile anuale ale familiei la castelul Balmoral din Scoția. Micuțul i-a făcut această mărturisire guvernatorului Australiei, David Hurley, la o recepție a liderilor Commonwealth-ului, organizată la Palatul Buckingham, pe 17 septembrie.

„Cel mic pune acum întrebări de genul: «Crezi că vom mai putea juca aceste jocuri când vom merge la Balmoral? Pentru că ea nu va mai fi acolo (n.r. regina)», a spus Hurley într-o înregistrare video obținută de Daily Mail. „George realizează acum cât de importantă a fost străbunica lui și ce se întâmplă”, a mai dezvăluit David Hurley, potrivit sursei citate.

William și Kate au vorbit despre emoțiile copiiilor lor, după moartea reginei, și au dat asigurări că rutina lor nu a fost zdruncinată. „Sunt la școală, sunt bine îngrijiți. Au deja o rutină și sunt fericiți. Sunt cu prieteni noi”, spune Kate, într-o înregistrare video, în timp ce vorbea cu oamenii veniți să depună flori în fața Palatului. La rândul lui, Prințul William a întărit cele spuse de soția sa: „Copiii se acomodează la noua școală. Încercăm să menținem totul constant și stabil pentru ei”.

Citește și: Lacrimi regale. Cele mai înduioșătoare imagini de la funeraliile Reginei. Fiul, nora și strănepoții, copleșiți de emoție și de solemnitatea momentului

Citește și: Gestul suprem făcut de Kate Middleton la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Ea și cumnata Meghan s-au întrecut în mesaje cu impact emoțional

Citește și: Simboluri emoționante în hainele de doliu, la înmormântarea Reginei. Strănepoata Charlotte, omagiu duios pentru „Gan Gan”

Citește și: Kate Middleton a dezvăluit cuvintele emoționante pe care i le-a spus fiul cel mic, Prințul Louis, după moartea Reginei, străbunica lui