Regina Elisabeta a II-a a fost foarte încântată la început de venirea în familia regală a lui Meghan Markle, fiind convinsă că aceasta va aduce un suflu nou, iar notorietatea ei, dar și faptul că era obișnuită să vorbească în fața publicului și să fie în atenția presei îi vor face acomodarea mult mai ușoară. Însă, lucrurile nu au stat deloc așa, iar Meghan pare că nu reușește să se acomodeze deloc în familia regală, ba chiar a implicat-o în mai multe scandaluri mediatice, din cauza tatălui ei și a surorii sale vitrege care au făcut declarații nepotrivite în presă. Astfel, ducesa de Sussex, dar și soțul ei au căzut în dizgrație și nu mai sunt preferații reginei, mai ales că Suverana este de părere că cei doi merg pe urmele regretatei prințese Diana, fac numai greșeli și ajung tot timpul ținta tabloidelor britanice.

Kate Middleton ar fi însărcinată cu gemeni. Când urmează să facă anunțulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Așadar, se știa că regina o are foarte tare la suflet și pe muncitoarea Sophie, contesă de Wessex, iar acum noua ei preferată a devenit Kate Middleton. Deși nu este foarte apropiată de ducesa de Cambridge încât să aibă și discuții mai intime, Elisabeta a II-a a mărturisit că o admiră foarte tare pe Kate pentru felul în care își îndeplinește îndatoriile regale. Deși are o familie numeroasă și programul foarte ocupat, aceasta face tot ce are de făcut, fără să se plângă. Mai mult, o place pe ducesa de Cambridge și datorită atitudinii ei, dând dovadă de mult calm atunci când familia regală are unele probleme, având exact comportamentul unei regine.

„Regina este fan al lui Kate Middleton.Ducesa este tot timpul relaxată și mantra ei pare să fie să o țină  pe regină calmă și are avantajul de a face ca familia regală să pară aproape normală și în contact tot timpul cu cei din jur . A arătat că are încredere în ea și că deține controlul, orice ar fi”, a declarat o sursă de la palat pentru revista Vanity Fair.

Kate Middleton s-a adaptat faorte bine tradițiilor regale

Regina este recunoscătoare că ducesa a rămas unul dintre cei mai membri ai familiei regale. Kate este văzută adesea, la cumpărături cu copiii ei sau la plimbare în parc cu aceștia, ca orice mămică normală, în timp ce Meghan a fost criticată că și-a dus fiul de doar 6 luni într-un bar.

Luna trecută, când Kate a fost văzută la cumpărături de Halloween cu prințul George și prințea Charlotte, la un supermarket din Norfolk, un martor a declarat pentru The Sun: „A fost foarte plăcut că o văd pe Kate ca fiind o mamă normală care merge la cumpărături cu copiii ei. Ador să o văd că duce o viață normal și pare cu picioarele pe pământ”.

Kate Middleton a fost comparată cu Prințesa Diana, la scurt timp după ce a intrat în familia ei, datorită aspectului ei fizic și bunătatea pe care o afișează, însă cu timpul ducesa de Cambridge a demonstrat că nu se aseamănă cu mama soțului ei și  că încearcă pe cât posibil să evite greșelile pe care le-a făcut aceasta, dar are grijă tot timpul să amintească publicului de mama soțului ei, prin diferite gesturi.

Kate Middleton a arătat că s-a adaptat perfect tradițiilor regale și că fiecare apariție a ei este lăudată. În schimb, cea care îi calcă tot mai des pe urme Prințesei Diana este Meghan Markle, care comite greșeală după greșeală și încalcă orice regulă a protocolului regal. Astfel, în timp ce  Meghan Markle o înfurie din ce în ce mai des pe Regina Elisabeta, Kate Middleton a ajuns să fie preferata suveranei și să-i câștige respectul.

„Pare că 2019 a fost anul lui Kate. Pare fericită, are totul sub control și denotă o mare încredere în ea. Mi se pare că ducesa de Cambridge a devenit mult mai fericită decât era în urmă cu un an. Are trei copii adorabili, a fost decorată de regină pentru munca depusă de e  și este foarte iubită de oamenii nu doar dn Marea Britanie, ci din întreaga lume”, a declarat și biograful Claudia Joseph.

Citește și: