Kate a încălcat tradiția săptămâna trecută în cadrul unei emisiuni TV, la BBC,  la care a participat alături de William. Cei doi  au primit din partea gazdelor emisiunii câte un ecuson din aur Blue Peter pentru activitatea lor caritabilă, iar ducesa Kate, vizbil emoționată,  a atins, fără să își dea seama,  genunchiul prințului William, al doilea moștenitor al tronului britanic, în timp ce le mulțumea prezentatorilor pentru cadoul pe care l-a primit.

Kate Middleton și prințul William vor deveni părinți a treia oară

 

A fost într-adevăr un gest scurt și spontan, care a fost făcut, de altfel, de Meghan Markle față de Prințul Harry. Fosta actriță i-a pus mâna pe genunchi prințului în timpul primului lor interviu în calitate de logodnici.

 

Însă, în timp ce Meghan și Harry nu se feresc și sunt tandri în public și se sărută în văzul tuturor, pentru că nu țin la eticheta regală, având în vedere că mezinul va deveni abia cel de-al șaselea moștenitor al coroanei regale, în linia succesiunii la tron, Wiliam și Kate erau foarte atenți la astfel de gesturi și a fost pentru prima dată când ducesa a încălcat această regulă.

Kate și William vor deveni părinți pentru a treia oară în luna aprilie.

Citește și: