Kate Middleton a arătat superb într-o ținută elegantă. Ea  a purtat o rochie Eponine, accesorizată cu nasturi aurii, în ton cu accesoriile prețioase alese de ducesă.

printul William si Kate, seara romantcia la teatruSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Ducesa și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi strălucitori, de la Jimmy Choo, în valoare de aproape 600 de lire sterline, și un clutch elegant, tot de la Jimmy Choo.

Ducesa de Cambridge a atras toate privirile la brațul soțului ei, prințul William, dar fanii au observat imediat un detaliu care i-a îngrijorat. Catherine are degetul mare de la mâna dreaptă bandajat. Nu este prima dată când ducesa este văzută așa. Plasturele pare să fi devenit un „accesoriu” nelipsit de pe mâinile lui Kate, mulți întrebându-se mereu ce pățește aceasta.

Însă, puțini știu că ducesa își face mereu răni la mâini din cauza pasiunii ei pentru grădinărit. Cum vine primăvara, dat atât vara și toamna, ducesa petrece foarte mult timp în grădină, unde adoră să planteze flori, să le îngrijească și să aibă o grădină exemplată. Așa că ducesa a avut de lucru în grădinile de la palatul Kensington și cum era de așteptat din nou s-a înțepat în buruieni și în crengile uscate.

De asemenea, ea a declarat de multe ori că îi place munca în grădină și că de multe ori o ajută și copiii ei mai mari, prințul george și prințesa Charlotte.

„Cred cu adevărat că natura și timpul petrecut în aer liber pot avea beneficii uriașe asupra sănătății fizice și mentale, în special în cazul copiilor mici”, a declarat Ducesa de Cambridge, pentru BBC.

Citește și: