Kate Middleton este o mămică foarte dedicată și are mare grijă de cei trei copii ai ei. Însă, în vizita de marți din parcul Bletchley, unde a atras toate privirile cu o rochie îndrăzneață, a făcut o dezvăluire neașteptată. Ea a mărturisit, în timpul evenimentului organizat la un centru de spargere a codurilor din cel De-al Doilea Război Mondial,  unde a lucrat și bunica ei, că s-a speriat foarte tare zilele trecute din cauza micuțului Louis.

Mezinul a împlinit un an, dar se pare că este foarte năzdrăvan și nu stă deloc locului. Ducesa de Cambridge a povestit că Louis îi ține tot timpul în alertă.

„M-am uitat în altă parte zilele trecute și el era deja vârful toboganului – nu aveam idee!”, a spus Ducesa, precizând că s-a speriat îngrozitor.

Soția prințului William a mers marți într-o vizită oficială în parcul Bletchley șia uimit pe toată lumea cu ținuta ei îndrăzneață. Deși de obicei apare în ținute extrem de sobre, de data aceasta ducesa de Cambridge a apelat la o ținută semnată de Alessandra Rich.

Rochia lungă în valoare de 1.750 de lire, ce-i venea ca turnată ducesei,  avea o crăpătură îndrăzneață pe picior, iar la un moment dat, vântul i-a jucat feste ducesei și i-a expus picioarele mai mult decât și-ar fi dorit

Citește și: