Kate Middleton se pare că este pusă în umbră de soția prințului Harry. Deși ea și Harry se înțeleg ca doi frați, se pare că pe fosta actriță și-a scos-o de la inimă. Mai mulți fani ai lui Meghan Markle și ai serialului care a făcut-o celebră, „Suits”, au sărit în apărarea ducesei de Sussex, după ce s-a scris că soția prințului William o acuză că cumnata ei că este invidioasă și că nu are nici un pic de respect. Aceștia au aruncat cuvinte dure la adresa lui Kate,  spunând că este o leneșă.

„Am un singur lucru să spun. Indiferent de ce credeți voi, Kate nu va ajunge niciodată la nivelul lui Meghan. Tot ce a făcut această consoartă leneşă a fost să se căsătorească cu un prinţ. Nu ştie ce înseamnă să munceşti şi să comunici cu alţii”,  „Kate este o femeie înfiorătoare pentru faptul că se îmbracă cu tot ce obișnuia Diana să poarte, încercând astfel să câștige simpatia tuturor”, au scris internauții pe Twitter.

De partea lui Meghan Markle au trecut și câteva vedete

De partea lui Meghan se pare că au trecut și câteva vedete, precum Chrissy Teigen, soția lui John Legend,  sau cântăreața Katie Maloney, care au anunțat pe Twitter că ele o apără pe soția prințului Meghan.

Ducesa de Cambridge, cât și Meghan au moștenit de la prințesa de Wales mai multe bijuterii, pe care Lady Di le-a lăsat moștenire celor doi băieți ai ei, tocmai pentru a ajunge la viitoare lor soții, așa cum s-a și întâmplat.

 

Tot scandalul dintre Meghan și Kate se pare că a început după ce s-a anunțat că Meghan și printul Harry se vor muta din Palatul Kensington, unde locuiesc prinți William și Kate.

Citește și: