Pentru un banchet ținut la Palatul Buckingham, Kate a îmbrăcat o rochie bleu, strânsă pe bust, talie și coapse, și care devenea brusc largă de deasupra genunchilor. Deși e clar că i-am pus în valoare silueta recăpătată în timp record după nașterea celui de-al treilea copil, rochia creată de Alexander McQueen a părut desprinsă din alte timpuri, după cum au observat fanii ei.

kate Middleton rochie banchetSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Mai toți au fost de acord că seamănă cu o rochie de la balul de absolvire, dar din anii 80. ”O iubesc pe Kate și 90% din garderoba ei, dar asta cu siguranță primește un nu de la mine. Jur că aveam o rochie de bal care arăta așa în 1989”, a scris o fană în mediul virtual.

”Această rochie este poate cea mai urâtă pe care Kate a purtat-o vreodată”, a observat altcineva.

Deși cei mai mulți dintre cei care s-au referit la ținuta ei nu au avut observații admirative, au existat și câțiva care au rămas imrpesionați de apariția ducesei de Cambridge.

”Ador rochia lui Kate! Cum poate să aibă trei copii și să arate așa?!?”, scrie un alt fan pe o rețea de socializare.

Tiara purtată, un mare plus

Pe bună dreptate, însă, toată lumea a rămas impresionată de tiara purtată, una care i-a aparținut prințesei Diana. De altfel, era tiara preferată a lui Lady Di.

Există voci care spun că întreaga ținută a lui Kate a fost un omagiu adus celei care i-ar fi fost soacră. Erste genul de rochie pe care prințesa Diana o purta.

Foto: Hepta

Vezi și De ce nu ai să le vezi niciodată pe Kate Middleton sau pe Meghan Markle cu ojă roșie pe unghii

Citește și: