Soția prințului William a mers marți într-o vizită oficială în parcul Bletchley, la un eveniment, dar a uimit pe toată lumea cu ținuta ei îndrăzneață. Deși de obicei apare în ținute extrem de sobre, de data aceasta ducesa de Cambridge a apelat la o ținută semnată de Alessandra Rich.

Rochia lungă în valoare de 1.750 de lire, ce-i venea ca turnată ducesei,  avea o crăpătură îndrăzneață pe picior, iar la un moment dat, vântul i-a jucat feste ducesei și i-a expus picioarele mai mult decât și-ar fi dorit. În plus, acest lucru a dat-o de gol că a încălcat și protocolul regal și nu a purtat dresuri nude, iar în lumina soarelui rochia vaporoasă devenea cam transparentă.

KAte Middleton a purtat o rochie realizată după una purtată de LAdy Di în 1985, dar vântul i-a jucat festeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

O rochie identică a fost purtată de Lady Di în 1985

 

Apariția se pare că nu a fost deloc pe placul reginei, care a avertizat-o deja pe Kate să nu mai poarte fuste prea scurte care îi expun prea mult picioarele.

„Niciodată un membru al familiei regale nu apare în public fără dresurile nude”, a declarat un expert regal pentru Business Insider.  În ciuda faptului că Meghan Markle, încalcă de fiecare dată această regulă, pentru Kate lucrurile sunt mult mai stricte, având în vedere că într-o zi va deveni regina Marii Britanii. Regina îi trimitea adesea mustrări lui Kate, dacă nu-i place vreo apariție de-a ei în public.

„Kate Middleton are un set întreg de alte reguli și restricții decât Meghan pentru că într-o zi ea va deveni regină. Ea și Meghan nu sunt deloc pe picior de egalitate. Kate trebuie să poarte doar fuste de o anumite lungime. Regina îi trimite bilețele lui Kate dacă nu-i place o anume ținută pe care a purtat-o sau vreo culoare nepotrivită”, a declarat și rrenumita jurnalistă Ashley Pearson pentru Quest Red.

Însă, puțină lume știe că ducesa de Cambridge a vrut cu această ținută să-i aducă un omagiu prințesei Diana, care avea o rochie identică, dar dintr-un material mult mai gros. Lady Di a putat rochia pentur o ședință foto la palatul Kensington, în 1985.

 

Citește și: