Îmbrăcată într-o rochie albă, lungă și superbă, ducesa de Cambridge a strălucit la brațul soțului pe covorul roșu, la Royal Anmer Hall, unde au fost decernate premiile BAFTA.  Kate a atras toate privirile cu eleganța ei, iar apariția ei a topit inimile tuturor celor prezenți. Și asta, pentru că ducesa le-a adus aminte tuturor de regretata prințesă Diana.

Soția prințului William a purtat cerceii favoriți ai lui Lady Di, din perle și bătuți cu diamante. Iar alegerea ei vestimentară a fost inspirată chiar după o ținută a prințesei Diana. Ea a purtat o rochie albă, cu un  umăr gol, semnată de Alexander McQueen, aceasta fiind extrem de asemănătoare cu una purtată în trecut de către  Prinţesa Diana, la un banchet organizat de împăratul Japoniei Akihito în noiembrie 1990.

Prințul William e topit după Kate Middleton. I-a făcut cea mai frumoasă declarațieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Grammy 2019: Ce-au purtat vedetele și apariția surpriză a galei. O cântăreață a venit într-o rochie-stridie | GALERIE FOTO

Kate Middleton s-a inspirat după o ținută a prințesei Diana

Kate și-a completat ținuta cu o brăţată cu diamante, împrumutată de la Regina Elisabeta. Mai mult, ea a avut un look impecabil, optând pentru un machiaj cât mai natural, în timp ce părul l-a avut prins într-un coc lejer.

Nici prințul William nu s-a lăsat mai prejos, acesta fiind și el extrem de elegant. Ducii de Cambridge sunt nelipsiți în fiecare an de la acest eveniment, după ce în februarie 2010 prințul William a fost desemnat președintele premiilor BAFTA.

Foto: ©Alpha Press/Hepta

Citește și: