Soția prințului William a apărut la recepția Diplomatic Corps, organizată la palatul Buckingham, într-o rochie superbă, marca Bespoke. Apariția ei a atras imediat toate privirile pentru că aceasta a fost incredibil de frumoasă și părea desprinsă parcă din poveștile cu prinţese și zâne.

Citește și: O cântăreață celebră face un anunț trist. Divorțează, după numai un an de căsnicie: ”Lucrurile nu mai merg între noi de multă vreme”

Kate Middleton a participat la o recepție la palatul Buckingham, la care Meghan nu a fost invitată

FWROSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Look-ul ei a fost completat perfect de tiara de pe cap, Cambridge Lover’s Knot Tiara, moștenită de la prințesa Diana, care se plângea că ar fi prea grea. Aceată tiară, pe care Kate o adoră și îi vine de minune, a fost făcută inițial pentru reginma mamă, iar ulterior a fost purtată doar de prințesa Diana, bijuteria fiind bătută cu perle și diamante.

Mai mult, pentru prima dată Kate a purtat în piept medalia Ordinul familiei regale al Reginei Elisabeta a II-a. Această distincţie este oferită de regină femeilor din sânul familiei regale şi este purtată la evenimente precum banchete de stat ori recepţii diplomatice de la Palatul Buckingham. În timp ce ducesa de Cambridge a fost vedeta serii, Meghan a fost marea absentă. Se pare că regina nu a invitat-o pe soția prințului Harry la acest eveniment.

Deşi toată familia regală britanică a fost la Palatul Buckingham pentru recepţia Reginei, se pare că Meghan şi Prinţul Harry au primit o altă însărcinare. În aceeași seară, ducii de Sussex au participat la un concert de colinde caritabil pentru Fondul Memorial Henry van Straubenzee, organizaţie care oferă copiilor din Uganda acces la educaţie.

Foto: ©Alpha Press/Hepta

Citește și: