Soția prințului William nu a vorbit niciodată public pe acest subiect, dar există semne, de la nașterile trecute, că ar fi alăptat și, cel mai probabil, la fel procedează și acum.

De fapt acest subiect și familia regală nu se știu prea multe. Se știe doar că prințesa Diana și-a alăptat băieții, pe prinții William și Harry. Și se crede că Lady Di a fost una dintre foarte puținele membre ale familiei regale care a procedat astfel.

Regina Victoria credea că alăptatul e dezgustător

Se mai știe și că regina Victoria găsea alăptatul dezgustător, așa că nu și-a hrănit la sân copiii. De altfel, credea că bebelușii sunt urâți și ura tot ceea ce însemna sarcina. Chiar și așa, tot a avut 9 copii.

Presa mondenă a scris, în 2013, că ducesa de Cambridge îl alăpta pe George, informația fiind oferită de o sursă de la palat. Aceeași sursă povestea că soția lui William găsea alăptatul extrem de relaxant.

Indicii

În afară de zvonuri, există însă câteva indicii că Kate și-a hrănit copiii la sân și probabil la fel procedează și în prezent. Unul ar fi faptul că și-a revenit foarte repede după sarcini, cel mai probabil alăptatul ajutând-o să ardă calorii mai repede. Așa s-ar putea explica de ce de fiecare dată a arătat fabulos la puțin timp după venirea pe lume a copiilor.

În plus, un brand de haine pentru mămici, Seraphine, a confirmat faptul că ducesa a comandat mai multe articole de îmbrăcăminte speciale pentru femeile care alăptează. În plus, imediat după ce l-a născut pe prințul George, a purtat o astfel de rochie, chiar de la brandul indicat.

Foto: NorthFoto

Vezi și Iar? Kate Middleton prezintă toate semnele că e însărcinată din nou!

Citește și: