Aflată într-o vizită la un spital din Londra, Kate, care va aduce pe lume curând cel de-al treilea copil, a stat de vorbă cu un băiețel în vârstă de 4 ani, care a suferit recent un transplant de inimă. La un moment dat, ducesa l-a întrebat care e mâncarea sa preferată, iar băiatul, Rafael Chana, a răspuns încântat că pastele.

Soția prințului Harry a adăugat imediat că și lui Charlotte în plac tot pastele.

După ce s-a mai gândit puțin, Rafael a mai spus că îi plac mult și măslinele, moment în care Kate Middleton a zâmbit și i-a spus băiatului că și ea, în copilărie, obișnuia să mănânce multe măsline.

”Obișnuiam să mănânc multe, multe măsline când eram mică, la fel ca tine”, i-a spus ducesa.

Conform Female First, lui Charlotte în plac, pe lângă paste, și ursuleții de pluș. Colecția ei tocmai a devenit mai mare, pentru că, în vizita sa la spital, Kate a primit și o astfel de jucărie pentru fiecare dintre copiii săi, de la o pacientă de 9 ani, Ava Watt. 

Kate Middleton, în vârstă de 36 de ani, urmează să nască în aprilie. Deși nu a anunțat oficial sexul celui de-al treilea copil pe care îl va avea cu Harry, presa speculează că ar fi o fetiță, pentru că ducesa a purtat un palton roșu (culoare asociată sexului feminin), pe care l-a îmbrăcat și când era însărcinată cu Charlotte.

Foto: Hepta

Vezi și Adevăratul motiv pentru care Kate Middleton nu mai poartă inelul de logodnă

Citește și: