La un eveniment oficial la care întreaga familie regală a participat, Kate Middleton, soția prințului William, nu s-a putut abține să nu râdă de socrul ei, prințul Charles. Iar asta dovedește că relațiile dintre ei sunt suficient de deschise și apropiate încât să-și permită așa ceva. În caz contrar o grimasă ar fi tăiat ducesei de Cambridge orice elan și ar fi plasat-o la locul ei în ierarhia familiei. Să nu uităm că prințul Charles (69 de ani), care este și mult mai în vârstă decât Kate (36 de ani), e viitorul rege al Marii Britanii.

Concret, fiind un eveniment la care trebuia să îmbrace uniforma de gală, accesorizată neapărat de mănuși albe, Charles făcea eforturi mari să-și îndese mâinile în acestea. Momentul a amuzat-o teribil pe Kate, care a fost surprinsă râzând cu poftă, extrem de naturală.

În cele din urmă, prințului Charles i-a venit în ajutor soția lui, Camilla, care a reușit să rezolve problema.

Kate Middleton a ras de printul Charles

Și William a avut un episod de râs incontrolabil

Nu a fost singurul astfel de moment de la ceremonie. Și semn că William și Kate chiar au început să fie relaxați la astfel de evenimente e faptul că, la un moment dat, William făcea eforturi mari să ascundă faptul că nu mai putea de râs. Când soția lui l-a întrebat ce îl amuză atât de tare, și ea a început să râdă cu poftă.

Scena a făcut deliciul tuturor, chiar dacă muritorii de rând nu vor ști niciodată ce i-a distrat pe soții William și Kate.

Foto: NorthFoto

Vezi și Război în toată regula la Palatul Buckingham! Kate Middleton și Meghan Markle sunt la cuțite, iar regina ține partea uneia dintre ele!

Citește și: