Ducilor de Cambridge li s-au dăruit niște pălării tradiționale, numite Chitrali, care în mod normal sunt purtate doar de către bărbați. S-a făcut o excepție în cazul lui Kate, fiind vorba despre un musafir de rang înalt. Iar Kate a răsplătit acest gest purtând cu mândrie pălăria primită, la fel cum a procedat și soacra pe care nu a cunsocut-o, prințesa Diana.

De altfel, în afara acestor șepci tradiționale, albe și cu o pană înaltă în mijloc, cei doi au primit și un album cu fotografii din timpul vizitei prințesei Diana în Pakistan, în 1991. ”Hahaha!”, a râs prințul, adăugând ”Aceeași pălărie!”, a exclamat vesel prințul William la vederea fotografiilor.

Cei doi au mai primit și câte o jachetă tradițională, pe care amândoi au așezat-o pe umeri, în semn de recunoștință. Kate a îmbrăcat-o peste o cămașă închisă la culoare și o vestă de piele, o fustă din piele peste genunchi și cizme, iar prințul William peste o cămașă bleu și pantaloni crem.

Kate si William, inainte de a primi vesmintele traditionaleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Kate și William, păziți de 1.000 de agenți

Miercuri, în cea de-a treia zi a turneului în Pakistan, William și Kate au ajuns în zona muntoasă din nordul țării, aproape de granița cu Afganistanul. Regiunea nu e una sigură, dar s-au luat măsuri excepționale de protecție, nu mai puțin de 1.000 de agenți păzindu-i pe cei doi.

În vizita de cinci zile în Pakistan, ducii de Cambridge nu sunt însoțiși de cei trei copii ai lor, în primul rând din motive de siguranță, și apoi pentru că George și Charlotte au început deja școala.

Vezi și Kate Middleton a refăcut ținutele purtate de prințesa Diana în Pakistan. Fanii au fost impresionați până la lacrimi

Citește și: