Cu doar două zile înainte de aniversarea celor 10 ani de căsătorie, ducii au vizitat Ferma Manor din Darlington, unde s-au cei doi au fost văzuți și mergând cu tractorul. Ei s-au urcat, pe rând, la volanul utilajului agricol și s-au bucurat de o zi la fermă.

Pentru această vizită cei doi s-au îmbrăcat adecvat, iar ducesa de Cambridge a profitat de ocazie pentru a purta cizmele ei favorite, pe care le are de 15 ani.

Prince William and Catherine Duchess of Cambridge visit to Manor Farm, Little Stainton, Durham, UK – 27 Apr 2021SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Este vorba despre cizmele ei maro, înalte, marca Penelope Chilvers, care costă 650 de dolari.

Prima dată, aceasta a fost suprinsă purtându-le la Blenheim Palace, în 2004. Un an mai târziu, aceasta a apărut în aceeași pereche de cizme la Gatcombe Festival of Eventing în Gloucestershire.

Kate a mai purtat aceste încălțări și în timpul vizitei în Bhutan, din 2016, dar și când Kate a vizitat o școală generală din Londra.

Mulți s-au întrebat de ce Kate poartă mereu aceeași pereche de cizme, însă cei care o cunosc pe Kate știu că ducesa adoră să recicleze hainele. Soţia prinţului William înţelege prea bine ce-nseamnă un buget regal şi nu-şi doreşte să atragă atenţia supuşilor regali printr-o alegere vestimentară costisitoare. Ea preferă să recicleze ţinutele, decât să aloce venituri considerabile pentru ţinute oficiale.

Ducesa și-a completat ținuta cu o jachetă de la Seeland, de 189.99 de lire sterline, un pulover marca Brora x Troy London, o bluză Sezane și bluji skinny.

Foto: Profimedia

Citește și:

Ce gentlemen! Gestul făcut de prințul William pentru Kate în prima lor apariție după înmormântarea prințului Philip

Iulia Vântur a dat lovitura! Se bucură de un succes uriaș în India