La câteva ore după ce interviul prințului Harry și a lui Meghan a fost difuzat, Kate Middleton și-a respectat îndatoririle regale și a putut fi văzută în cadrul unui interviu cu Jasmin Harrison, în vârstă de 21 de ani,cea mai tânără femeie care a traversat Atlanticul de una singură.

Kate a câștigat imediat admirația fanilor. Și asta, pentru că în timp ce ceilalți membri ai familiei regale par stresați și supărați de declarațiile făcute de Meghan și Harry, ducesa de Cambridge a apărut zâmbitoare și s-a comportat ca și cum acel interviu nici nu a existat.

Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge visit School21, London, UK – 11 Mar 2021SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Mai mult, ea a făcut publică, probabil, fără să vrea o imagine adorabilă cu cei trei copii ai ei și ai prințului William, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

Citește și: Prima reacție a prințului William, după interviul lui Meghan Markle și al lui prințul Harry: ”Nu suntem o familie rasistă!”

Imaginea care nu a mai fost văzută până acum, îi arată pe cei trei frați stând unul lângă altul și zâmbind la cameră. George(7 ani) stă în centru și își ține protector un braț pe umerii lui Louis (2 ani), în timp ce Charlotte (5 ani) stă în stânga fratelui ei mai mare și își ține mâinile pe picioare. Nu este clar unde a fost făcută fotografia, dar jurnaliștii de la Hello Magazine susțin că aceasta a fost făcut vara trecută, la aniveresarea prințului George, fiind al treilea în linia succesiunii la tron.

Prințul George este fiul cel mare al lui Kate și al lui William, și s-a născut pe 23 iulie 2013.

Citește și:Cât a plătit postul de televiziune CBS pentru interviul lui Oprah cu ducii de Sussex?

Kate Middleton, lăudată de presa britanică

Kate Middleton a fost lăudată de presa britanică pe baza faptului că nu a lăsat să se vadă nici o urmă de stres în urma declarațiilor făcute de Meghan Markle și Prințul Harry. În interviul respectiv, soția Prințului Harry a vorbit despre relația cu Kate și cum aceasta a făcut-o să plângă chiar cu puțin timp înainte de a se căsători.

Foto: Profimedia/ instagram

Citește și:

Meghan Markle nu regretă niciun cuvânt din interviul pentru Oprah: „Ar trebui să fie ușurată că nu a dat nume și nu a intrat în detalii”

Prima reacție oficială a reginei după interviul prințului Harry și al lui Meghan: „Amintirile pot fi diferite…”