Bebelușul cântărește 3,8 kilograme, fiind cel mai greu dintre copiii născuți de Kate, dar și cel mai greu dintre copiii de viță regală născuți în ultima sută de ani, și a venit pe lume la ora locală 11.00, anunță The Sun. Atât mama, cât și copilul sunt bine, a anunțat un purtător de cuvânt.

 

Duke and Duchess show off new sonSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Regina si membrii familiei au fost deja informați despre venirea pe lume a celui mai nou vlăstar regal, ei declarându-se încântați de veste.

”Altețea Sa ducesa de Cambridge a adus pe lume în siguranță un fiu”, se arată într-un anunț făcut de Kensington Palace. În anunț se menționează ca la naștere a asistat și prințul William.

Speculații că bebelușul regal a venit pe lume apăreau deja în tabloide de acum câteva ore, stilistul regal fiind văzut părăsind aripa Lindo a Spitalului St. Mary din Londra, cel mai probabil pentru a-i aduce lui Kate ținuta în care aceasta va face primele poze, după naștere, atunci când își va prezenta publicului copilul. Amanda Cook-Tucker se ocupă de familia regală de 10 ani, fiind stilista personală a lui Kate.

Se așteaptă ca ducii de Cambridge să părăsească maternitatea în câteva ore. E posbil ca prinții George și Charlotte să-și viziteze întâi fratele la spital.

Nașterea a survenit relativ repede, Kate ajungând la spital la ora 6 dimineața, când travaliul abia începuse. Toți se așteptau însă la o naștere ușoară, mai cu seama că ducesa de Cambridge e la al treilea copil. Prințul George s-a născut după 10 ore și jumătate de travaliu, în timp ce prințesa Charlotte după doar 2 ore și jumătate.

Nașterea celui de-al treilea copil al prințului William face ca prințul Harry să ajungă pe locul șase în ordinea succesiunii la tron, după mezinul lui Kate.

Vezi și Bucurie mare în familia Middleton! Kate stă să nască, iar Pippa e însărcinată cu primul copil

Citește și: