Imaginea a fost dezvăluită pe contul ducelui şi ducesei de Cambridge. Surprinsă la Balmoral în 2015, în fotografie apare Kate şi William, alături de regina Elizabeth şi soţul ei, însoţiţi de primii lor doi copii. Prinţul George îl ţine de mână pe tatăl său, în timp ce prinţesa Charlotte, încă bebeluş, schimbă priviri complice cu suverana.

Citește și:

Totodată, pe contul oficial de Twitter al familiei regale, o altă fotografie, realizată de Kate Middleton, a fost dată publicităţii. Realizată în 2018 la castelul de la Balmoral, aici apar Elizabeth şi Philip înconjuraţi de şapte dintre strănepoţii lor.

Prinţul Louis, pe atunci de doar câteva luni, este aşezat pe genunchii reginei, o imagine rară cu Suverana, fiind surprinsă pentru prima dată în această ipostază, cu un strănepot în brațe. In poză mai apare Charlotte de o parte, iar fratele George de cealaltă. Ducele de Edinburgh este lângă Isla Phillips, fiica lui Peter Phillips, şi Mia Tindall, fiica Zarei Tindall. Savannah Phillips, sora Islei, pozează din spatele canapelei. Peter Phillips și Zara Tindall sunt copiii prințesei Anne, unica fiică a reginei și a prințului Philip.

The Queen and The Duke of Edinburgh surrounded by seven of their great-grandchildren at Balmoral Castle in …

Posted by The Royal Family on Wednesday, April 14, 2021

Prinţul Philip va fi înmormântat sâmbătă, în cadrul unor funeralii private, la Castelul Windsor. Doar 30 de persone vor fi prezente din cauza regulilor legate de pandemia de Covid-19.

Funeraliile vor avea loc la ora 15.00 ora locală, la Capela Saint-George de la Castelul Windsor. Aici, ducele de Edinburgh s-a stins „liniştit” vinerea trecută, la vârsta de 99 de ani.

Prințul Philip a murit la 99 de ani, pe 9 aprilie, și va fi înmormântat pe 17 aprilie, în cadrul unei ceremonii private la Capela Sfântul Gheorghe, din Windsor, la care vor participa doar 30 de persoane. Trupul lui neînsuflețit nu va fi depus în Londra și nicio procesiune nu va avea loc, așa cum era planificat inițial, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Ceremonia va fi însă televizată și un serviciu memorial se va ține probabil când situația provocată de coronavirus va fi ținută sub control.

Citește și:

Ce frumoasa e fiica lui Marius Moga!

Oana Radu, decizie radicală. A slăbit de nu o mai poți recunoaște, dar tot e nemulțumită. Acum intră la bisturiu