Prințesa Catherine și soțul ei, prințul William, au apărut alături de Harry și de Meghan, ducele și ducesa de Sussex, într-o rară demonstrație de unitate și înțelegere. Le-au mulțumit oamenilor pentru omagiul adus reginei, au citit mesajele de condoleanțe și au fost impresionați de muntele de flori care s-a strâns în fața Castelul Windsor. Spectatorii au păstrat tăcerea în semn de respect în timp ce cuplurile regale au citit omagii aduse reginei.

Regina, alături de nepoți, la Jubileul de Platină. Prințul Louis a acaparat atenția cu năzbâtiile lui. Foto: Profimedia

Kate Middleton a dezvăluit cuvintele emoționante pe care i le-a spus fiul cel mic după moartea reginei

Kate Middleton, care după moartea reginei a primit titlul de Prințesă de Wales, a dezvăluit cuvintele emoționante pe care i le-a spus fiul ei cel mic, Prințul Louis (4 ani), după ce a aflat de moartea străbunicii lui. Potrivit Sky News, mezinul familiei i-a spus lui Kate că regina este „acum cu străbunicul”. Kate a mai spus că vorbele lui Louis au fost „atât de dulci”. Prințul Philip a murit pe 9 aprilie 2021, la vârsta de 99 de ani. În imaginile partajate pe anumite conturi de TikTok, Kate a putut fi auzită spunându-i unui om din public că „întreaga națiune trebuie să fie curajoasă” după moartea monarhului, mai scrie sursa citată.

Fotografii: PROFIMEDIA

Britain RoyalsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Copiii Reginei, scene emoționante la porţile Castelului Balmoral

Frații Regelui Charles, prinţesa Anne, prinţul Andrew şi prinţul Edward au fost să privească omagiile florale depuse de britanici la porţile Castelului Balmoral. Cele patru nepoate ale Majestăţii Sale, Zara Tindall, prinţesele Beatrice şi Eugenie şi Lady Louise Windsor, precum şi nepotul ei cel mare, Peter Phillips, s-au aflat și ei acolo, anunță News.ro. Prinţesa Eugenie a fost văzută depunând un buchet de flori alături de restul omagiilor, iar Prințesa Beatrice și-a ascuns cu greu lacrimile.

Citește și: Ținutele Reginei. Cea mai controversată apariție din toate timpurile. Suverana a fost un simbol al eleganței, dar această rochie a fost un șoc pentru toată lumea: „S-a vrut o schimbare completă”

Citește și: Câți copii, nepoți și strănepoți are Regina Elisabeta a II-a. Cine sunt aceștia și care este linia de succesiune