N-ai crede, dar până și copiii prințului William și ai lui Kate Middleton fac cursuri online în această perioadă. Și orice părinte știe că asta nu e tocmai o perioadă ușoară.

Într-o intervenție pe care a avut-o la TV, în timpul emisiunii ”This Morning”, transmisă de un post TV britanic, ducesa de Cambridge, mama a trei copii la cei 38 de ani ai săi, a vorbit deschis despre familia ei și perioada pe care o traversează.

Dacă prințul Louis e prea mic să sesizeze diferențele, iar prințesa Charlotte nu pune probleme, provocările vin din partea întâiului născut, prințul George.

”George e foarte supărat pentru că vrea să facă toate proiectele pe care le primește Charlotte” la școala online, a explicat Kate, dând și un exemplu: întotdeauna e mai amuzant să faci un sandviș păianjen decât să studiezi.

Prințul George a trecut de vremea în care doar se juca la școală, la cei 6 ani ai săi învățând deja literele. Zâmbind, Kate a dat însă de înțeles că îl înțelege pe George și că e alături de el în suferința sa.

În urmă cu câteva zile, prințesa Charlotte a împlinit 5 ani, zi pe care a petrecut-o împărțind pachete pentru cei aflați în nevoie în această perioadă. Ea și George învață de acasă, online, încă din luna martie.

Vezi și Detaliul observat de fani la cele mai recente imagini cu prințesa Charlotte

Citește și: