Recent, mama sa, ducesa de Cambridge, a dezvăluit și care a fost unul dintre primele cuvinte ale fiului său cel mic. Dacă cei mai mulți copii încep să vorbească prin a spune ”mama” sau ”tata”, nu a fost și cazul lui Louis.

Unul dintre primele sale cuvinte a fost un nume și nu oricare, ci cel al unei vedete TV, ”Mary”. Este vorba despre Mary Berry, cunoscută din emisiuni culinare. Prințul o știe de la TV, mama sa fiind fană a vedetei. Însă nu a rostit acest nume când a văzut-o la TV, ci pe coperta unor cărți pe care Kate le are acasă.

Kate Middleton a mărturisit că are cărți de bucate scrise de Mary Berry, iar acestea sunt așezate chiar la nivelul ochilor lui Louis. Așa se explică de ce Louis i-a rostit numele când i-a recunoscut chipul.

”Copiii sunt fascinați de chipuri”, a explicat Kate Middleton, o mamă cu expeiență deja, ea având doi băieți și o fată la cei 37 de ani ai săi.

Ducesa a făcut aceste destăinuiri chiar în emisiunea TV a vedetei în vârstă de 84 de ani, o ediție specială de Crăciun, la care va lua parte și prințul William.

Vezi și Prințul Louis calcă pe urmele lui George și Charlotte. E născut să fie vedetă! Iată-l cum s-a prezentat în fața mulțimii. A salutat ca un profesionist! | GALERIE FOTO

Citește și: