Kate Middleton a avut din nou o apariție de excepție. Aceasta a strălucit într-o rochie verde, lungă, extrem de elegantă, ce i-a pus foarte bine silueta în evidență, la evenimentul Royal Variety Performance, organizat Royal Albert Hall.

În timp ce unele femei aruncă o mulțime de bani pe ținute cât mai extravagante pentru astfel de evenimente, nu a fost și cazul lui Kate, care a ales o rochie pe care a mai purtată.

Ținuta este realizată de Jenny Packham, iar ducesa a mai purtat-o și în 2019, la vizita oficială din Pakistan. De asemenea, soția prințului William a uimit și cu noua coafura. E a avut părul făcut bucle și pieptănat într-o parte. Apariția ducesei a fost lăudată de toată lumea, iar britanicii par foate încântață că soția prințului William nu aruncă banii pe ținute extrem de scumpe pentru fiecare apariție, așa cum făcea Meghan Markle, pe vremea când făcea parte din familia regală.

The Royal Variety Performance, Departures, Royal Albert Hall, London, UK – 18 Nov 2021SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Look-ul ducesei a fost completat de niște pantofi cu toc stiletto asortați, o poșetă mică și cercei de aur, semnați de designerul Missoma London.

Nici William nu s-a lăsat mai prejos și a avut o ținută exemplară. El a purtat un sacou de catifea bleumarin, cămașă albă, pantaloni negri și papion negru.

Citește și:

Ce s-a întâmplat între Adda și Cătălin, la cinci ani de la căsătorie

Interviu EXCLUSIV Cove: ”Viața e plină de… surprize-surprize și eu le iau ca atare”