La o lună după ce și-au anunțat logodna, Kate Hudson și rockerul Danny Fujikawa au fost surprinși de paparazzi la cumpărături, iar frumoasa actriță radiază de fericire. Ea și-a afișat fericită inelul de logodnă, spre deliciul fotografilor.

Kate Hudson s-a logodit cu iubitul ei, Danny Fuji-kawa, după cinci ani de relație. Cei doi s-au afișat prima dată în public în 2017, dar nimeni nu le-a dat mari şanse, din cauza diferenţei de vârstă.

Cei doi s-au afișat prima dată în public în 2017, dar nimeni nu le-a dat mari şanse, din cauza diferenţei de vârstă. Ea are 42 de ani, iar el 35, însă relaţia s-a dovedit una serioasă. Au şi o fetiţă împreună, Răni, care va împlini în curând trei ani.

kate si iubitulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Viitorul soţ al actriţei e cântăreț şi are propria companie de înregistrări. Kate Hudson a mai fost căsătorită timp de șapte ani cu artistul american Chris Robinson, de care a divorțat în 2007, şi a fost logodită și cu solistul formaţiei Muse. Din ambele relaţii s-a născut câte un copil.

Kate și Danny s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 15 ani, dar abia din 2016 au început să formeze un cuplu.

„Prima dată când l-am cunoscut pe Danny aveam 23 de ani și eram însărcinată cu Ryder. Surorile lui sunt cele mai bune prietene ale mele așa că ne-am învârtit prin același anturaj de mai bine de un deceniu ”, a povestit Kate la un după ce a început o relație cu Danny.