Actrița și familia ei, inclusiv cei doi câini, s-au pozat pentru felicitarea de Crăciun, iar ce-a ieșit este deopotrivă amuzant și frumos.

 

View this post on Instagram

 

We take Christmas MERRY seriously…?#SeeHowIDidThat ?#DontMessWithOurXmasGame

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Toți membrii familiei, până și mezina Rani Rose, de un an, poartă haine cu motive de Crăciun, vesele și colorate. Chiar exagerat de colorate, semn că familia ia foatre în serios această sărbătoare.

Mai mult, pe cap poartă niște căciuli ușor caraghioase, întruchipând brazi împodobiți.

Deși e limpede că toată lumea se simte bine și nimeni nu a fost obligat să se costumeze așa, membrii familiei au convenit să nu râdă, să nu zâmbească. Prin urmare, chipurile lor sunt în contradicție totală cu hainele, extrem de vesele și colorate, amuzante, caraghioase.

În fotografie, realizată într-o camionetă, un cadrul din nou neașteptat, apar actrița Kate Hudson, partenerul ei, Danny Fujikawa, copilul pe care ea îl are cu acesta, fetița Rani Rose, și încă doi copii pe care vedeta îi are cu bărbați diferiți: Bingham Hawn, de 8 ani, și Ryder Russell, de 15 ani.

Vezi și Kate Hudson, prima fotografie în care apare întreaga sa familie, inclusiv iubitul și bebelușul de câteva luni. Fiecare copil e făcut cu alt bărbat!

Citește și: