I-au trebuit cinci ani ca să-l convingă să o ducă în fața altarului. Actriţa Kate Hudson s-a logodit cu iubitul ei, Danny Fujikawa, cei doi fiind părinții unei fetițe. Vedeta le-a dat vestea cea mare fanilor pe o reţea socială.

Kate a postat o fotografie în care inelul de logodnă este vizibil. La descrierea imaginii, frumoasa actriță a scris „Let’s go!”(n.r- Să mergem), alături de multe emoticonuri cu inele de logodnă.

Cei doi s-au afișat prima dată în public în 2017, dar nimeni nu le-a dat mari şanse, din cauza diferenţei de vârstă. Ea are 42 de ani, iar el 35, însă relaţia s-a dovedit una serioasă. Au şi o fetiţă împreună, Răni, care va împlini în curând trei ani.

kate si iubitulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Viitorul soţ al actriţei e cântăreș şi are propria companie de înregistrări. Kate Hudson a mai fost căsătorită timp de șapte ani cu artistul american Chris Robinson, de care a divorțat în 2007, şi a fost logodită și cu solistul formaţiei Muse. Din ambele relaţii s-a născut câte un copil.

Kate și Danny s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 15 ani, dar abia din 2016 au început să formeze un cuplu.

„Prima dată când l-am cunoscut pe Danny aveam 23 de ani și eram însărcinată cu Ryder. Surorile lui sunt cele mai bune prietene ale mele așa că ne-am învârtit prin același anturaj de mai bine de un deceniu ”, a povestit Kate la un după ce a început o relație cu Danny.

Citește și:

Prințul Harry a împlinit astăzi 37 de ani. Detaliul din urarea prințului Charles i-a uimit pe fani

A fost idolul femeilor, însă acum e de nerecunoscut. Cum arată Alain Delon la aproape 86 de ani