La momentul respectiv, coperta a făcut mare vâlvă, fiind interzisă spre vânzare în multe locuri. Dar privind în urmă, actrița, devenită între timp mamă pentru trei copii, mezina Rani născându-se în urmă cu doar 10 luni, nu are niciun regret. Dimpotrivă!

Ba chiar ar face-o din nou, dintr-un motiv foarte simplu: ”Să fiu sinceră, nu-mi ia prea mult să scap de haine”.

Sinceră și fără false pudori, vedeta din ”Almost Faimous” afirmă: ”Oamenii pot spune ce vor, dar îmi place să fiu goală. Întotdeauna mi-a plăcut!”.

De menționat că atunci când a pozat goală pentru copertă era la începutul sarcinii cu Ryder, primul ei copil, acum în vârstă de 15 ani.

Între timp l-a adus pe lume și pe Bingham, de 8 ani. Acești doi copii sunt rezultați din relații anterioare. Mezina Rani e fetița ei cu actualul partener, Danny Fujikawa.

Așa a fost crescută

Vorbind despre siguranța de sine pe care o simte chiar dacă e dezbrăcată, Kate susține că a moștenit asta de la mama ei, actrița Goldie Hawn, care nu purta mare lucru atunci când era acasă. Și la fel se comportau toți membrii familiei, așa că micuței Kate i s-a părut goliciunea firească.

”Prefer să fiu dezbrăcată decât îmbrăcată. Cum ajung acasă mă dezbrac goală”, mai povestește ea.

Vezi și Kate Hudson, prima fotografie în care apare întreaga sa familie, inclusiv iubitul și bebelușul de câteva luni. Fiecare copil e făcut cu alt bărbat!

Citește și: