Aceștia nu înțeleg cum de o femeie ”de vârsta ei” ”îndrăznește” să pozeze așa, de parcă există o vârstă limită pentru a merge la plajă sau pentru a îmbrăca un costum de baie.

Într-adevăr, costumul de baie al lui Kate Beckinsale este din două piese, un slip alb și un sutien animal prit. Însă se poate spune că pozele sunt aproape conservatoare, comparativ cu alte costume de baie purtate de vedete.

Iar actrița arată fenomenal nu doar pentru vârsta ei: abdomen tonifiat, picioare sulptate. Totul oglindește grija și respectul față de propria persoană.

actrita are 46 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Dar asta nu-i oprește pe unii internauți să ducă comentariile la aextrem: ”Simt că ai o criză a vârstei mijlocii sau așa ceva”.

La așa o afimație, Kate s-a văzut nevoită să dea o replică deloc politicoasă. ”Crezi asta pentru că ești un nesimțit enervant”, i-a răspuns actrița.

Altcineva îi spune vedetei că este ”patetică”, iar un alt comentator o trimite la psihiatru. Cam multe critici pentru niște poze altfel corecte, care s-ar putea să fie chiar dintr-un film, după cum scrie cineva pe contul de socializare al actriței.

Vezi și Așa mamă, așa fiică! Cum arată fata de 20 ani a actriței Kate Beckinsale | GALERIE FOTO

Citește și: