Kat Von D,  o celebră vedetă TV și artistă de tatuaje, cunoscută pentru emisiunile sale, LA Ink și Miami Ink, a anunțat că este însărcinată după doar trei luni de la nuntă.

Kat este un fenomen al frumuseții, fiind recunoscuta prin stilul său unic atât în machiaje, cât și în tatuaje. Aceasta și-a anunțat fanii că este însărcinată, printr-o postare pe Instagram, unde a publicat și o poză cu burtica de gravidă, alături de soțul ei, Rafael Reyes, solistul trupei Prayers, cunoscut după numele de scenă Leafar Seyer.  Anunțul, însoțit de mesajul „E băiețel”  vine la doar trei luni de la nunta lor. Kat și Leafar  au dezvăluit că vor avea un băiețel, ce va purta numele de scenă al tatălui său.

KatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

 

It’s a boy.? @prayers

A post shared by Kat Von D (@thekatvond) on

 

Kat Von D s-a căsătorit în februarie

Soțul artistei a postat pe contul lui de Instagram aceeași imagine, alături de mesajul: “Când credeam că am totul. Viața îmi dăruiește cea mai mare dintre bucurii! Așteptăm un copil și o să avem un băiețel. Te iubesc @thekatvond și sunt pregătit să fiu tată pentru fiul nostru Leafar. Îți mulțumesc iubirea mea, familia noastră este mereu pe primul loc””, a scris artistul.

Kat Von D(36 de ani) și Leafar Seyer (42 de ani), solistul trupei Prayers, s-au căsătorit în luna februarie, iar anunțul l-au făcut tot pe conturile lor de Instagram, unde și-au făcut adevărate declarații de dragoste.  „Azi, m-am căsătorit cu perechea sufletului meu, geamănul minții mele, cel mai bun prieten al meu. Împreună în viață și în moarte”, a scris Kat Von D pe Instagram, în timp ce soțul ei a dezvăluit că s-a căsătorit cu fata visurilor lui.

„Azi, m-am căsătorit cu fata visurilor mele. Împreună în viață și în moarte”, a scris și acesta.

 

Citește și: