Rapperul a fost surprins la o petrecere într-un club din Malibu, alături de modelul Instagram, Chaney Jones, despre care mulți spun că este sosia lui Kim Kardashian, fosta soție al lui Kanye.

Chair dacă au divorțat se pare că West nu o poate da uitării pe Kim, fapt pentru care acesta ar fi început o relație cu Chaney, care seamănă leit cu faimoasa Kardashian.

Kanye West a venit in papuci cu sosete la nuntaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Chaney a apărut la petrecerea lui Kanye, îmbrăcată un body complet negru care i-a apus în evidență formele pline.

Nu se știu foarte multe lucruri despre Chaney, în afară de faptul că este un model care se mândrește cu aproape 100.000 de urmăritori pe Instagram . La sfârșitul anului trecut, vedeta Instagram a anunțat și deschiderea cabinetului său de sănătate mintală în Atlanta, Georgia, având un master în psihologie

Kanye s-a despărțit recent de Julia Fox, cu care a avut o relație de șase săptămâni. În timp ce artistul nu pare foarte afectat, Julia a fost surprinsă de paparazzi plângând în aeroport, pesemne fiind afectată de despărțire.

Rapperul Kanye West s-a cuplat cu actrița Julia Fox după doar o lună și jumătate de la divorț. Kim Kardashian a fost cea care a intentat divorțul în instanța în 2021, după un mariaj de circa șapte ani. În timpul procesului, Kim a cerut custodia comună a celor patru copii pe care îi are cu rapper-ul de culoare: North, Chicago, Saint și Psalm.

Mai mult, fostul soț a lui Kim Kardashian nu e fericit deloc cu faptul că mama copiilor lui are acum o relație cu Pete Davidson. Ce doi și-au confirmat relația în public și potrivit publicației online Daily Mail, Pete îi scrisese un mesaj rapperului în care îi mărturisea că nu se implică și nu o influențează pe Kim în modul în care el și ea au grijă de cei patru copii ai lor.

Foto: Profimedia