Jane Seymour a împlinit pe 15 februarie de 71 de ani, dar timpul parcă a stat în loc pentru ea, iar actrița demonstrează încă o dată că vârsta e doar o cifră. Fosta fată Bond nu doar că nu-și arată vârsta, ci afișează și o siluetă de invidiat. Drept dovadă stau cele mai recente imagini cu ea, realizate recent, într-o zi petrecută la plajă cu familia ei.

Celebra actriță, mama a patru copii și bunică, s-a fotografiat plimându-se pe malul oceanului, fiind îmbrăcată într-un costum de baie întreg negru, iar aceasta arată spectaculos. Cu trupul perfect tonifiat, abdomenul plat și un zâmbet mare pe față, Jane nu-și arată deloc anii.

Însă, recent a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Malibu, fără pic de machiaj, iar aceasta pare extrem de schimbată când nu se află în lumina reflectoarelor, iar ridurile de pe fața ei sunt vizibile ca la orice femeie de vârsta ei, așa cum e și normal. Fanii au fost astfel puțin dezamăgiți pentru că și-au dat seama că celebra actriță își retușează fotografiile pe rețelele de socializare, deși nici nu ar avea nevoie. Jane a îmbătrânit foarte frumos și arată foarte bine la vârsta ei. Ea este una dintre puținele vedete de la Hollywood care nu a exagerat cu fel de fel de operații estetice pentru a-și șterge anii de pe chip.

„Dr. Quinn – Medicine Woman” a fost urmărit timp de cinci ani în perioada 1993-1998, cele 149 de episoade ale producției având record de audiență.

Uluitor! Cum arată Jane Seymour, celebra Dr Quinn, în costum de baie la 68 de ani! Nu-ți vine să crezi că este mama a patru copiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Cum arată Sully din „Dr Quinn” la 57 de ani. După el suspinau toate femeile, dar acum e imposibil să-l mai recunoști

Jane Seymour a pozat în Playboy, în 2018

Jane Seymour a devenit în 2018 cea mai în vârstă actriță care a pozat în revista Playboy. În interviul care însoțea fotografiile, Jane afirmă că, acum, se simte mai bine și mai sexy ca niciodată. Recunoaște că are infinit mai multă încredere în ea și în imaginea ei decât atunci când era mult mai tânără.”Mă simt confortabil în pielea mea”, afirma ea, iar asta se vede în toate instantaneele. Zâmbetul sincer, privirea directă, fără a fi însă lipsită de feminitate, toate acestea atrag ca un magnet.

”De obicei, când ai vârsta mea, te simți invizibilă”, admite Jane, afirmând însă că nu e și cazul ei. Recunoaște însă senină că nu încearcă să demonstreze nimănui nimic.

”Când ești tânăr, totul este despre . Acum nu încerc să determin pe nimeni să mă privească”, mai spune actrița.

Jane Seymour a fost căsătorită de patru ori. De ultimul soț a divorțat în 2015 și este mamă a patru copii: Katherine, de 39 de ani, Sean, de 35, și a gemenilor Kristopher și John, de 25 de ani.

Primul său soţ a fost actorul Michael Attenborough, cu care aceasta a fost căsătorită timp de doi ani, până în 1973. Lui i-a urmat, în 1977, Geoffrey Planer, mariajul lor destrămându-se după numai un an. Cel de-al treilea soţ al lui Jane Seymour a fost omul de afaceri David Flynn, cu care aceasta a avut doi copii – Katherine şi Sean. Cei doi s-au căsătorit în 1981, relaţia lor încheindu-se 10 ani mai târziu, din cauza infidelităţilor celor doi.

De cel de-al patrulea soț, actorul și producătorul James Keach, a divorțat în 2015 după ce ar fi înșelat-o. Ei au fost căsătoriți timp de 20 de ani și rodul iubirii lor sunt gemenii, Kristopher și John.

Foto: Profimedia

Citește și:

Jane Seymour, celebra Dr Quinn, a vorbit deschis despre boala Alzheimer: „Nu vreau să devin o povară pentru cei pe care îi iubesc…”

Fostul sex simbol din Baywatch, Nicole Eggert, de nerecunoscut la 50 de ani