Artistul de la „Alb Negru” a vrut să clarifice lucrurile și a declarat că nu Mădălina, noua femeie din viața lui, l-a despărțit de  Oana. El a precizat că s-a despărțit de soția lui de șase luni, după ce ea a fost cea care a vrut să se vadă și cu alte persoane.

Artistul de la „Alb Negru” a declarat că, înainte să înceapă ca Mădălina să devină iubita lui, a cunoscut şi alte femei, după ce a epuizat toate soluţiile ca să îşi salveze mariajul

Mai mult, artistul a spus că are planuri mari cu Mădălina și se gândesc chiar și la copii, precizând că își mai dorește un moștenitor alături de actuala iubită. Kamara are un băiat cu Oana: pe Leon Akim, în vârstă de aproape patru anişor.

Citește și: Cutremurător! O tânără de 23 de ani a murit după ce a luat acest medicament! Orice om îl are în casă. Avertismentul medicilor: nu luați pastile fără recomandare

Vrea copil cu Mădălina

„Am gânduri serioase. Să ne cunoaştem mai bine şi apoi să vedem dacă facem copii. Nu mai am o nevastă, actele nu contează. (…) Am încercat să mai am relaţii până la Mădălina. Am încercat, nu a funcţionat şi m-am retras. Nu-mi trebuie mult ca să-mi dau seama dacă un om are intenţii bune. Mai departe vom vedea unde duc acele intenţii bune. (…) De şase luni sunt despărţit de soţia mea. Am hotărât de comun acord. Am locuit cu ea o perioadă. Când ieşea îmi zicea că se vede cu X, eu la fel. Fiecare făcea ce voia. Care e problema? Prietenie? Sunt despărţit, nu am de gând să mă mai împac cu ea. Divorţul nu a fost o prioritate. Vom divorţa discret, aşa cum ne-am căsătorit. Nu o să ştie nimeni, se va întâmpla. Mădălina nu e de vină pentru separare, pe ea abia am cunoscut-o. A fost o perioadă destul de lungă în care am încercat să ne împăcăm”, a povestit artistul în cadrul unei emisiuni TV.

Oana și Kamara erau căsătoriți de patru ani.  După o relaţie de doar cinci luni, Kamara s-a decis să se însoare. Evenimentul a avut loc în mare secret la Focşani, în 2012. Leon Akim, fiul celor doi, a venit pe lume la sfârşitul lunii mai a anului 2014.

Citește și: