Într-o emisiune de televiziune, artistul a dezvăluit că se învinovățește pentru soarta cruntă a fiului său. E convins că, dacă i-ar fi fost alături Oanei atunci când a născut, nimic din toate astea nu s-ar mai fi întâmplat.

În urmă cu ceva timp, fosta soție a lui Kamara mărturisea că la nașterea lui Leon au fost niște probleme, însă declanșarea bolii a fost cauzată de faptul că micuțul nu a fost băgat la incubator și a suferit un stop-cardio-respirator, în urma căruia s-a ales cu boala degenerativă, arată Antena Stars.

Tot atunci Oana mărturisea că fostul soț nu i-a fost alături și a invocat ca motiv faptul că avea finală la fotbal, a doua zi: “I-am reproșat că nu a fost lângă mine atunci când am născut. Prima lui replică a fost că nu poate veni pentru că are finală la fotbal, a doua zi. Apoi, s-a corectat și a spus că nu poate schimba biletul de avion”, spunea Oana atunci.

Vorbe acesteia l-au urmărit pe Kamara până în prezent. Artistul a dezvăluit că poartă în suflet sentimentul de vinovăție pentru drama fiului său. Acesta susține că dacă ar fi intervenit la timp și i-ar fi fost alături fostei soții, micuțul lor ar fi avut viața unui copilaș normal, fără atâtea intervenții chirurgicale și dureri.

„Dacă eram acolo, nu s-ar mai fi întâmplat toate astea. Oana nu ar fi născut în acea zi, nu prin cezariană, nu la Constanța și nu cu acel medic, ci cu cel de aici, de la București.

Era periculos să nască natural, putea păți și ea ceva. Ni s-a dat norocul să nu pățim ceva mai rău de atât. Consider că este o incercare pentru mine, pentru el, pentru toată familia”, a mărturisit Kamara.

Vezi și Kamara, apel disperat. Are nevoie de 100.000 de euro pentru operațiile fiului său

Citește și:

A murit actrița Conchata Ferrell, cunoscută pentru rolul Berta din serialul „Doi bărbați și jumătate”

Meghan Markle și prințul Harry se întorc în Marea Britanie înainte de sfârșitul anului. Iată de ce