Kamara și fosta lui soție, Oana, suferă cumplit pentru drama prin care trece fiul lor, Leon. Nimeni nu și-ar dori să fie în pielea lui. Micuțul, în vârstă de doar 5 ani, suferă de o boală teribilă, care îl împiedică să crească cum trebuie. Cântărește doar 10 kilograme și își folosește doar un braț și nu a mers niciodată. Acesta urmează un tratament în Turcia, unde va trece prin mai multe intervenții chirurgicale pentru transplant de celule stem.  A făcut deja primul transplant, dar acum trece prin adevăratul chin, fiind nevoită timp de șase luni injecții în mușchi și va face kinetoterapie și fizioterapie, după cum declară chiar tatăl lui.

”Se simte foarte bine. Operația a decurs bine, urmează, deocamdată, zece zile de kinetoterapie, fizioterapie și injecții în mușchi. Astea vor fi făcute timp de șase luni.  Pe 30 mai, va mai face un transplant … Stăm aici până pe 2 iunie. Vom ști atunci cum evoluează… Lui Leon i se mai administrează, injectabil, toxină botulinică, este pentru relaxarea mușchilor, ca să lucreze mai bine la kineto. Va continua tratamentul la București”,  a declarat Kamara pentru Cancan, fiind dărâmat de suferința fiului lui.

„Va mai suferi încă patru operații, iar la final, i se va face rizotomie dorsală, care va încununa, ca să zic așa, tot tratamentul. Va trebui să poarte o lungă perioadă niște ghetuțe”, a mai mărturisit artistul, precizând că Leon este un luptător.

Micuțul Leon mai are putere să zâmbească

Deși are trupul firav și e chinuit de boală, Leon uimește pe toată lumea cu puterea lui. „Lupți ca un leu, micuțul meu, Minune de la Dumnezeu”, a scris Kamara și ep contul lui de facebook alături de o poză cu micuțul. Pentru a le arăta tuturor că fiul lui este pe drumul cel bun și e pregătit să lupte împotriva bolii, artistul a publicat și un filmuleț extrem de emoționant cu fiul lui, realizat după prima intervenție chirugicală din Turcia. Băiețelul zâmbește când își vede tatăl lângă el și cântă împreună cu artistul o melodie de Joe Dassin.

Aproximativ 85.000 de euro este suma totală de care are nevoie Kamara pentru tratamentul cu care l-ar putea face pe Leon un copil aproape fericit. Pentru fiecare intervenție dintre cele șase, una fiind făcută deja, artistul trebuie să plătească aproape 14.000 de euro, incluzând și costurile deplasării în Turcia. Dar mai e nevoie de ultimul examen medical, în Statele Unite, unde costul intervenției este de încă 100.000 de euro, sau în Germania, 50.000 de euro.

Citește și: